Am incercat, va spun: Gel anticelulitic Supliform (Hofigal)

IMG_9327

Despre “Supliform” am auzit numai de bine. Asta e si motivul pentru care l-am achizitionat. M-a atras si pretul foarte mic: 10 lei. In general,parerea mea despre produsele naturale e una foarte buna.

Insa, de data asta am fost dezamagita. Ce e drept, nu l-am folosit zilnic, ci de doua ori pe saptamana. De ce? Pentru ca am auzit pareri cum ca, s-ar vedea rezultate de la prima aplicare. Eu nu am vazut rezultate, doar pielea a devenit foarte fina si placuta la atingere.

Insa, cea mai mare nemultumire a mea e consistenta sa de gel foarte lejer care se absoarbe repede in piele. Mi-a ajuns doar pentru sase utilizari, dat fiind faptul, ca l-am aplicat si pe picioare si abdomen. Asa ca, daca m-as fi dat zilnic cu el, cred ca mi-ar fi ajuns pentru circa o saptamana.

Desi, ingredientele si proportiile in care sunt prezente in acest gel ma incanta, nu il voi mai achizitiona. Sper sa gasesc un gel/crema anticelulitic/a care sa ma incante. Astept parerile si propunerile voastre. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four − 3 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>